Nagy-Bencsik Ildikó - gyógytornász, sportfizioterapeuta, McKenzie terapeuta

(2021.08.23. 15:12)

Örömünkre szolgál, hogy a BUJTOSI Egészségcentrum csapatában üdvözölhetjük kiváló gyógytornász kolléganőnket, aki 2021 szeptembertől fogadja pácienseit!

Nagy-Bencsik Ildikó
gyógytornász, sportfizioterapeuta, Mckenzie terapeuta
-Sportrehabilitáció amatőr és profi sportolók számára egyaránt
-Funkcionális tesztelés, mely egy nagyon komplex vizsgálati módszer teljesen egyénre/sportágra szabott módon összeállítva és kiértékelve. Komoly prevenciós, és egyúttal teljesítményfokozó hatással bír azáltal, hogy rávilágít a mozgásláncokban megbúvó hibákra és gyengeségekre. Nem csak sportolóknak javasolt, hanem azok számára is, akik valamilyen sérülést követően lassabban haladnak a rehabilitációjukkal a vártnál.
-Sportágválasztás segítése egészségügyi szempontból-> segít az egyén (gyermek vagy felnőtt) alkatához, genetikájához, ízületi és izomtani felépítéséhez mérten egy számára megfelelő, leginkább ízületkímélő sportágat választani (vagy éppen ellenjavallani), természetesen az érdeklődési körét is figyelembe véve.
-McKenzie terápia a gerinc minden szakaszán. Ez a típusú torna köznapi nyelven „sérvtornaként” híresült el azért, mert a kezdődő porckorong kitüremkedéstől kezdve az egészen komoly tüneteket okozó gerincsérvekig ad kezelési lehetőséget, ezáltal akár jelentős javulást a páciensek számára.
-Mozgásszervi panaszok gyógytorna kezelése, műtét utáni rehabilitációja, különös tekintettel az ortopédiai, traumatológiai és reumatológiai kórképekre, panaszkörökre.

Bejelentkezés:
+36-30-547-0123
bencsik.ilda@gmail.com


vissza

x
Felajánlásával vagy adója 1%-ával segítheti működésünket.

Köszönjük!