Üdvözöljük csapatunkban Jászai-Antal Anett gyógytornász kollégánkat

(2023.08.21. 12:39)

-Gyógytorna kezelések, műtét utáni rehabilitáció, McKenzie terápia a gerincpanaszok, gerincsérv kezelésére, sportsérülések kezelése, sportrehabilitáció, flossing kezelés, izompólya lazítási technikák, triggerpont terápia.

-Gyógytorna kezelések mozgásszervi panaszok esetén.

-Műtét utáni rehabilitáció, különös tekintettel az ortopédiai és traumatológiai betegségekre, kórképekre.

-McKenzie terápia a gerincpanaszok, gerincsérv kezelésére.

-Sportsérülések kezelése, sportrehabilitáció.

-Flossing kezelés: Egy speciális gumiszalaggal végzett kompressziós módszer, mely egyéb terápiák kiegészítéseként, a rehabilitációban alkalmazható. Célja az izompólya problémákból eredő izomfájdalmak, ízületi fájdalmak csökkentése, megszüntetése, a kötőszövet és az izomszövet regenerálása, duzzanat csökkentése, ízületi mozgásterjedelem javítása.

-Különböző izompólya lazítási technikák                  

-Triggerpont terápia: A trigger pontok az emberi test izomszövetében található feszültségcsomók. Trigger pont létrejöhet hibás, féloldalas, asszimetrikus testtartástól, a sok üléstől, általános mozgáshiánytól, de a háttérben állhat direkt trauma, stressz, túlterhelés, ízületi gyulladás is. A kezelés során a tünetek és a kisugárzási területek alapján feltérképezzük a fájdalmas pontokat, majd az adott izomban rányomással oldjuk a merevséget, lazítjuk az izmot, így csökkentjük a fájdalmat.


vissza

x
Felajánlásával vagy adója 1%-ával segítheti működésünket.

Köszönjük!